Verkoop en verhuur - stemsysteem

Aankoop van uw stemsysteem
 

Ons gebruiksvriendelijk stemsysteem wordt te koop aangeboden voorzien van een volledige gebruikershandleiding. Wanneer nodig, kan de klant rekenen op onze bijstand per telefoon, e-mail of video conference. De tevredenheid van onze klant is onze prioriteit!

 

De software OMBEA Response, nodig om de interactive slides te maken, wordt regelmatig geactualiseerd en kan kosteloos op elke PC geïnstalleerd worden.

 

Raadpleeg de pagina "Onze producten" om hier meer over te weten te komen.

 

Huren van een stemsysteem

 

Het is eveneens mogelijk om onze stembakjes te huren. In geval van een éénmalige presentatie, evenement, Algemene Vergadering, belangrijke conferentie of gewoonweg wanneer U extra stemdoosjes nodig heeft. Naast het huren van het materiaal kunt u ook gebruik maken van de dienst van onze technici die u hulp zal bieden tijdens uw evenement, zodat u zich kunt concentreren op andere taken. Onze klantendienst is daar ook tot uw beschikking. Bijstand die geen verplaatsing van een medewerker inhoud is kosteloos. Dit in elke fase van het gebeuren, conceptuele opbouw, advies bij het realiseren van de presentatie en uitvoering.

Wij kunnen u bijstaan niet alleen in België en Frankrijk maar ook elders ter wereld. Al onze medewerkers zijn drietalig Nederlands, Frans en Engels.

Huren van de tevredenheidsterminals

Onze tevredenheidsterminals (ExpressPods) zijn enkel beschikbaar voor langetermijnverhuur. Aarzel niet om ons te contacteren via het onderstaande formulier voor meer informatie.

Prijs

De prijs varieert naargelang uw specifieke behoeften.

U kunt ons contacteer om dit te bespreken zonder enige verplichting. Wij zullen u graag een offerte op maat verstrekken. Hiervoor kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

© 2016 door Altern'active Systems sarl.

  • LinkedIn App Icône
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • sans-titre.png