Ongeacht uw branche, onze stemtools kunnen een belangrijke rol spelen in uw organisatie.

 

 

Betreffende Altern'active Systems

 

 

Altern'active Systems is een Franse onderneming die de OMBEA stemsystemen te koop of te huur aanbiedt.

 

De OMBEA-tools combineren krachtige functies met uitzonderlijk gebruiksgemak. Een breed waaier van bedrijven alsmeer klanten in de publieke sector en onderwijs beschreven hun producten en software als de beste op de markt.

Gebruiksgemak, krachtige functies en lokale beschikbaarheid, gecombineerd met concurrerende prijzen, zijn enkele van de kenmerken die OMBEA-producten definiëren en in de markt onderscheiden.
De OMBEA-gereedschappen worden gebruikt in meer dan 40 landen over de hele wereld.

 

Onze oplossing op maat

 

 

Het gebruik van stembakjes brengt aanzienlijke voordelen op. Interactiviteit maakt het mogelijk om het publiek op een nieuwe manier te betrekken, waardoor het ondervraagde publiek  (klanten, leden, medewerkers, zakenpartners, collega's, studenten, enz.) een acteur wordt van het evenement / opleiding waarbij ze deelnemen.

Heb je een modern, snel, efficiënt en eenvoudig te hanteren enquêtesysteem nodig? Onze tevredenheidsterminals zijn voor u gemaakt. In alle gevallen kunnen reacties die in real time worden vastgelegd, onmiddellijk en / of later worden bekeken en gebruikt worden voor verdere analyse.

Onze klantenservice, een prioriteit

 

 

Aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn hier om u te helpen uw doelen te bereiken en het beste uit onze producten te halen.

Wij maken het een eerbetoon om onze klanten te begeleiden. Onze consultants kunnen u adviseren, trainen of gewoon laten weten dat u ons gereedschap telefonisch of via videoconferentie kunt ontdekken.

Bijstand die geen verplaatsing van een medewerker inhoud is kosteloos.

 

Aarzel niet ons te contacteren zonder verplichting om te kopen.

Blog - recente artikels

Onze ervaring op het gebied van biotechnologie, farmaceutica, gezondheidszorg en levenswetenschappen

October 16, 2017

Flipped Classroom

March 3, 2016

1/1
Please reload

© 2016 door Altern'active Systems sarl.

  • LinkedIn App Icône
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • sans-titre.png
Boîtier de vote ResponsePad

Nos boîtiers de vote ResponsePad sont petits, légers, et conçus pour fonctionner avec n’importe quelle taille de groupe.