top of page

Neem afscheid van moeilijke installaties, saaie administratie en omslachtige apparatuur.

Het interactieve OMBEA Response-systeem is een populair hulpmiddel voor zowel openbare als particuliere organisaties en wordt met succes gebruikt voor vergaderingen en evenementen in 40 landen over de hele wereld. Gebruiksgemak, krachtige functionaliteit en lokale beschikbaarheid in combinatie met concurrerende prijzen zijn enkele van de kenmerken die onze producten op de markt definiëren en onderscheiden.

Productaanbod OMBEA Response

Onze software

Gebruikt U PowerPoint? Dan zal U meteen comfortabel zijn met OMBEA Response.

OMBEA Response voegt interactiviteit toe aan uw PowerPoint-dia's. Via een PowerPoint-toolbar,en op intuïtieve wijze genereer je krachtige rapporten, interactieve dia's of verzamel je de antwoord gegevens.

 

  • Aanmaken van multiple choice vragen, met ranglijst van antwoorden of vrije tekst is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  • De grafiek types en kleurenpatronen kunnen worden aangepast naar uw behoeften.

  • Countdowns en statistieken voegen het "live" gebeuren aan uw dia's toe.

  • Organiseren van een quiz in teams of individuele.

  • Mogelijkheden om de antwoorden te groeperen naar gender, leeftijdscategorie of naar andere parameters.

  • Individuele follow-up van deelnemers voor evaluatie.

  • Deelname of aanwezigheidsbevestiging.

OMBEA Response is gratis te downloaden,
probeer het vandaag nog!

OMBEA Response-software
Ruban OMBEA Response

OMBEA Response-werkbalk voor Power Point, klik om te vergroten

Onze stemhandsets - OMBEA ResponsePad

Zeer eenvoudig te gebruiken, slechts een klik nodig

Onze stemhandset ResponsePad is klein, licht, draadloos en ontworpen om te werken met groepen van om het even welke omvang, groot of klein. Het is mogelijk om tot 2000 ResponsePads te gebruiken met één van onze ResponseLink ontvangers, om de stemmen van uw publiek door te sturen aan uw dia's.

 

De tool is zeer eenvoudig te gebruiken, de handset heeft geen aan/uit- of verzendknop.

Deelnemers beantwoorden uw vragen met een simpele klik en ontvangen onmiddellijk een bevestiging dat hun reactie is opgeslagen.

OMBEA Response stemhandset

Onze stemhandsets - OMBEA ResponsePad X

Nieuwe generatie van handsets met klavier 

Net als onze ResponsePad handset is de ResponsePad X handset ontworpen om te werken met elke groepsgrootte, klein of groot. U kunt tot 2000 ResponsePads X gebruiken met een van onze ResponseLink-ontvangers om de stemmen van uw publiek door te geven aan uw dia's.

  

Naast de mogelijkheid om meerkeuzevragen te gebruiken, is de ResponsePad X speciaal ontworpen om een ​​publiek in staat te stellen zichzelf te uiten door middel van open vragen. Deze handset heeft de voorkeur boven de ResponseApp-oplossing wanneer de vergaderruimte geen internetdekking heeft (het systeem werkt via radiofrequentie).

OMBEA ResponsePad X-stemhandset

Ander stemtool - OMBEA ResponseApp

Face-to-face stemmen of stemmen op afstand via internet

Onze ResponseApp stemtool laat toe de mogelijk om uw eigen communicatie-apparatuur of die van uw publiek te gebruiken. ResponseApp vereist geen bijkomende installatie en werkt met elke smartphone, tablet of computer met een internet browser. ResponseApp laat toe om zowel multiplechoice vragen als open vragen te stellen, de schaalbaarheid wordt alleen beperkt door de mogelijkheden van uw

wi-fi, 3G of 4G netwerk.

 

Werkt met alle systemen

OMBEA ResponseApp vereist geen installatie, geen wijzigingen aan firewall oplossingen en heeft geen server nodig. Het werkt perfect, ongeacht het besturingssysteem dat u gebruikt. OMBEA ResponseApp kan worden gebruikt als aanvulling van de ResponsePad handsets of als een alternatieve oplossing.

OMBEA ResponseApp - stemmen via internet

OMBEA ResponseApp kan worden gebruikt naast ResponsePad handsets of als een onafhankelijke alternatieve oplossing.

Ontvanger - OMBEA ResponseLink

Innovatieve en betrouwbare technologie

De OMBEA ResponseLink ontvanger maakt het mogelijk om de gegevens die door de ResponsePad en ResponsePad X boxen zijn verzonden te ontvangen, het is de eenvoud zelf, je hoeft het alleen maar aan te sluiten op je computer en voila. Het heeft een reikwijdte van 100 meter en kan stemmen ontvangen van maximaal 2000 dozen.

 

Innovatieve technologie

ResponseLink heeft antennes en processors in het tweevoud, waardoor de snelheid en efficiëntie worden verbeterd. U kunt daarom op deze technologie vertrouwen om de antwoorden van uw deelnemers veilig te verzamelen en hen te bevestigen dat hun reactie is vastgelegd.

ombea-responselink-.png

U bent in goed gezelschap

OMBEA, een Europese leider

Alle OMBEA-producten worden in Europa gefabriceerd en worden gebruikt door openbare en particuliere organisaties in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Hun apparatuur is getest en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen: EN 300 328, EN 301 489, EN 60 950-1, EN 55022 en EN 55024.

bottom of page