top of page

Aanvraag offerte

Aankoop van uw stemsysteem

Onze stemsystemen (ResponsePad bakjes of ResponseApp) zijn beschikbaar voor verkoop. Ze zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Al onze klanten profiteren het hele jaar door van een complete gebruikershandleiding en onze gratis assistentie via e-mail, videoconferentie of telefoon. De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit.

OMBEA Response-software (en de updates daarvan), die worden gebruikt om interactieve dia's te maken, is gratis te downloaden en kan worden gedownload naar zoveel computers als nodig is.

Huren van een stemsysteem

Het is heel goed mogelijk om onze stemhandsets te huren. In het geval van een stipte presentatie, evenement, Algemene Vergadering, belangrijke conferentie, of gewoon als u een paar dagen extra stemhandsets nodig heeft. Naast de mogelijkheid om materiaal te huren, kunt u ook een beroep doen op de service van onze technici die u tijdens uw evenement zullen bijstaan, zodat u zich kunt concentreren op andere taken. Onze klantenservice is er ook. Alle hulp die onze reis niet vereist, is inbegrepen, inclusief het maken van zoveel stemdia's als nodig is. We luisteren naar onze klanten en werken graag met hen samen. We ondersteunen ze zowel in de aanmaakfase van hun presentatie als in reflectie. Het succes van elk evenement is onze prioriteit.

 

We kunnen u overal in België en Frankrijk begeleiden, maar ook in elk ander deel van de wereld. Onze medewerkers zijn drietalig. (Frans, Nederlands, Engels)​

Speciale voorzorgsmaatregelen COVID-19

Voor de verhuur van stemhandsets gedurende deze periode nemen wij uiteraard alle nodige voorzorgsmaatregelen in het kader van preventie in verband met de COVID 19-epidemie. 

bottom of page