top of page

Een simpele tip om je vermoeide trainingssessies te stimuleren


De deelnemers aan de training hebben steeds hogere verwachtingen. Het is ook belangrijk dat uw optreden een bepaalde impact heeft op uw publiek. We zijn er zeker van dat u er de voorkeur aan geeft om een ​​dergelijk resultaat te bereiken zonder het martelende proces van het constant produceren van nieuwe inhoud te doorlopen!

Dus hoe kunt u werkelijk boeiende, doordachte inhoud aan uw publiek presenteren met minimale inspanning van uw kant? Hoewel u uw presentaties kunt structureren, zijn er weinig methoden om dit resultaat te bereiken.

Presentatie van het OMBEA-systeem

Het OMBEA-systeem neemt deze onzekerheid weg. OMBEA Response verrijkt uw PowerPoint-presentaties met realtime enquêtedia's, waardoor het publiek direct wordt betrokken. De implementatie van het systeem is uiterst eenvoudig en binnen ieders bereik en gaan de praktische aspecten van het systeem veel verder dan die van traditionele participatietechnieken.

Een betere manier om de dag te beginnen

Stel je voor dat je je training begint zonder te beseffen dat je inhoud buiten het bereik van sommige afgevaardigden ligt. Dit is een veel voorkomend probleem omdat het moeilijk is om de gedetailleerde geschiedenis van elke deelnemer te kennen. Je zou ze mondeling kunnen vragen, maar sommige mensen vinden het misschien moeilijk om hun gebrek aan kennis in het openbaar toe te geven, vooral voor hun leeftijdsgenoten. Dit kan problematisch worden, want als je de dag slecht begint, is het onwaarschijnlijk dat het verbetert.

Stelt u zich nu eens voor dat u uw training kunt beginnen door elke deelnemer snel en anoniem te ondervragen op basiskennis. Dit is wat OMBEA Response toestaat. Door live previews van de echte gedachten en meningen van deelnemers weer te geven, kunt u uw presentatie daarop aanpassen.

Creëren van interactie en dialoog

Naarmate u vordert tijdens uw cursus, helpt het betrekken van het publiek via deze directe interactie u bij het veranderen van uw aanpak en inhoud, en stelt u dus in staat om snellere wederzijdse kennisoverdracht te bereiken. Uw trainingsinhoud voor hen en hun niveau van (verkeerde) kennis aan u.

Een snelle manier om feedback te verzamelen

Je training loopt ten einde en je moet nu gedetailleerde opmerkingen van elk van je afgevaardigden verzamelen. Als u OMBEA gebruikt, kunt u het doen zonder papieren feedbackformulieren en alle bijbehorende administratieve werkzaamheden. OMBEA stelt u in staat om opmerkingen van alle afgevaardigden te verzamelen en Excel-tabellen binnen enkele seconden te genereren, die u vervolgens kunt delen met andere geïnteresseerde partijen. Voor dit laatste deel wil je waarschijnlijk niet na elke vraag live de resultaten weergeven, geen probleem, de flexibele functies van OMBEA maken dit gemakkelijk mogelijk.

Conclusie

OMBEA kan in elke fase van uw training een belangrijke rol spelen. Het komt allemaal neer op een eenvoudig uitgangspunt: hoe meer u de veranderende behoeften van uw afgevaardigden begrijpt, hoe groter de kans is dat u effectief zult reageren en hoe meer uw training zal worden gewaardeerd.

Het OMBEA-systeem is zowel beschikbaar voor verhuur, voor een specifiek evenement als voor verkoop, afhankelijk van uw behoeften. Het is krachtig en toch ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Bezoek gerust andere pagina's van onze website en neem contact met ons op voor meer informatie.

13 vues0 commentaire

コメント


bottom of page