top of page

Interactieve tools - een technologie ten dienste van het bedrijf


Het gebruik van gadgets en communicatiemiddelen zoals tablets, smartphones, interactieve whiteboards en videoconferenties om het bedrijfsproces te vergemakkelijken, is niets nieuw. Uiteindelijk hebben deze technologische vooruitgang bedrijven in staat gesteld zich aan te passen aan veranderende trends en de steeds heviger concurrentie te overleven. Onlangs hebben interactieve steminstrumenten een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen kunnen communiceren tijdens vergaderingen, trainingssessies, algemene vergaderingen, evenementen en conferenties.

Waarom zijn deze systemen nuttig?

Het is een effectieve manier om een ​​publiek te betrekken / deel te laten nemen en hun opmerkingen nauwkeurig te verzamelen. Het verzamelen van informatie is essentieel voor elk bedrijf dat wil groeien.

Bovendien is volgens verschillende gedragsstudies van verschillende universiteiten waargenomen dat de aandacht van studenten toeneemt wanneer hen wordt gevraagd hun stemhandsets of smartphones te gebruiken om vragen te beantwoorden.

OMBEA-stemtools bieden realtime resultaten, waardoor het niet meer nodig is om stemmen handmatig te tellen. Door uw publiek te vragen om te stemmen via hun smartphone of onze stemhandsets, kunnen ze hun ware mening markeren, zonder de invloed van andere leden van het publiek, wat de resultaten ondubbelzinnig zal maken en de besluitvorming aanzienlijk zal vergemakkelijken. Deelnemers zullen ook geïntrigeerd en nieuwsgierig zijn om deze resultaten te ontdekken. Dankzij onze rapportagetools kunt u deze desgewenst ook live volgen. U kunt ervoor zorgen dat de stemming anoniem blijft of toegang heeft tot de resultaten van elk individu.

In het kader van opleidingen, verbeteren deze tools het behoud van kennis. Door uw publiek in een leeromgeving te betrekken in plaats van ze alleen maar te laten luisteren of kijken, worden hun hersenen gestimuleerd om meer verbindingen te ontwikkelen met de informatie die u hen verstrekt.


Integratie in PowerPoint-presentaties

Als u een aanstaande Algemene Vergadering, teamvergadering of opleidingssessie heeft, overweeg dan om een ​​stemsysteem te huren of te kopen om een ​​interactief en leuk element aan uw presentaties toe te voegen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we bespreken graag met u in meer detail de voordelen die deze technologie u kan opleveren en hoe u deze in uw bedrijf kunt implementeren.


6 vues0 commentaire

Comments


bottom of page